Laat uw Porsche restauratie over aan specialisten

Bent u de trotse eigenaar van een waardevolle oldtimer? Wij Haaglanden Motorsport ook gedegen kennis heeft van klassieke Porsches en dat de afdeling Classic & Restauratie van Haaglanden Motorsport die werkzaamheden aanbiedt delen wij uw passie voor klassieke auto’s. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een restauratie.

Uw oldtimer weer in perfecte staat

Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij een Porsche restauratie. Niet alleen is er veel technische kennis vereist, ook is het belangrijk om over de juiste vaardigheden te beschikken. Daarom nemen wij van Classic  de restauratie graag uit handen, zodat u zeker weet dat uw auto in goede handen is. U heeft bij ons diverse mogelijkheden, zo kunt u kiezen voor een gehele of gedeeltelijke restauratie. Bij een volledige restauratie gaan we samen met u in overleg en bepalen wij wat de beste manier is om uw auto weer in perfecte staat te krijgen. Wij maken uw oldtimer weer als nieuw, van bodem tot dak!

Kies voor maatwerk

Kiest u voor een deelrestauratie? Ook dan overleggen wij samen met u wat er moet gebeuren en gaan we vervolgens aan de slag met uw wensen. U kunt hierbij denken aan onder andere las- en spuitwerk. Tevens kunnen wij uw interieur volledig aanpassen naar uw wens. Denk bijvoorbeeld aan leren bekleding in diverse kleuren of aan nieuwe deurpanelen. Kortom, wij leveren maatwerk bij elk van onze diensten.

Wenst u meer informatie over een Porsche restauratie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op! 

En de test beschrijving bij een foto
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief