Jubileum meeting Haaglanden Motorsport.

ZIEN WE JE ZATERDAG 6 JULI?

Beste Porsche liefhebber,

We vieren ons 10-jarig jubileum als Porsche Specialist. Kom je gezellig bijpraten? We willen je mooie dingen laten zien. De beproefde foodtrucks komen. Ook de beste Oesterman is weer van de partij. De bars gaan zaterdagmiddag 6 juli om 16.00 uur open.

DROOMAUTO'S
Perfect gerestaureerde Speedsters of replica's waar je het bijna niet aan ziet. Van de mooiste luchtgekoelde Porsches tot de topmodellen van nu. Kom kijken of je droomauto er tussen staat. Tijdens de Jubileum Meeting doe je beter zaken dan ooit ...

HEBBEDINGEN
Uit liefde voor Porsche, ook als je niet rijdt. Zoals een zonnebril uit de nieuwe collectie van Porsche Design. Een stoere Porsche Fat E-bike van Switzz Bikes. En automotive art van Brigitt Reuver. Of de exclusieve sieraden van Robbert juwelier. Jubileumaanbiedingen!

HOOGGLANS
Jorden Car Detailing - onze huispoetser - laat zien hoe ongelooflijk hij je Porsche kan laten glimmen. Het toverwoord is glascoating. Daarmee is je Porsche zo goed als onkwetsbaar. Tijdens de meeting kun je meteen zo'n behandeling afspreken.

SERVICEWAGEN
Dit wordt de nieuwe servicebus van Haaglanden Motorsport. Het is een VW T1 (spijltjesbus) van 1964. We zijn hem liefdevol aan het restaureren, binnenkort komt de Porsche motor erin. We houden nu eenmaal van opschieten. En dat doen we ook graag voor jou.

Laat ons met de button hieronder even weten of we op je komst kunnen rekenen.

AANMELDEN MEETING

Graag tot 6 juli a.s. 16:00 uur!

Haaglanden Motorsport
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief