Uitnodiging Arctic Driving Event Zweden

Wederom organiseren wij voor u een vierdaagse ice-racing trip naar Zweden. Vanuit het hotel in Åre zullen we deze keer met 2 verschillende Zweedse rally scholen werken op twee verschillende locaties.
We vliegen ditmaal rechtstreeks met de KLM naar Trondheim, een kortere vliegtijd, en daarom meer tijd om op het ijs de rijtechniek te verbeteren.

Vertrek: donderdag 21 februari – retour: zondag 24 februari.

Het hotel waar we 3 nachten verblijven is het upgraded Åregården Hotel (voorheen Grand Diplomat Hotel) in Åre; het wintersport centrum van Zweden. De diners zullen gebruikt worden in een van de restaurants in het hotel.Zie ook: www.aregarden.com

De totale kosten van dit ice-racing evenement bedragen € 2.995,- per persoon op basis van een double room voor double use.
Toeslag 1-pers.kamer: € 315,- voor 3 nachten.
Toeslag mini-suite: € 450,- voor 3 nachten.


Dit bedrag is inclusief alle kosten: vliegtickets, 3 hotelovernachtingen, alle maaltijden (ontbijt, lunch en 3 of 4 gangen diners), entree van de countryclub en gebruik van de spa / sauna van het hotel. Alsook instructie en gebruik van de rally auto’s. Tevens een 2 uur durende sneeuwscooter tocht.
Dit bedrag is exclusief kosten voor drank.

Indien u belangstelling heeft aanstaand voorjaar (wederom) van de partij te zijn, dan verzoeken wij u zo snel mogelijk te reageren door bijgaand inschrijfformulier volledig ingevuld per fax, mail of post te retourneren.

download hier het formulier met aanvullende informatie

In afwachting van uw reactie,
Met vriendelijke groet,
Born 4 Events
Ton Born Telefoon: 06 53 928 628

NB: het event zal alleen doorgaan bij een minimale deelname van 20 personen!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief